Att inreda ett nytt kontor

Har ni skaffat ett nytt kontor och behöver planera det från grunden? Du behöver en hel del saker för en trivsam kontorsmiljö, glöm inte bort inredningsdetaljerna. Ett kontor bör också ha ett mysigt fikarum eller personalrum där de anställda kan slappna av under rasten. Sedan bör du förstås se till att ha de maskiner som behövs, alltså datorer, scanners och skrivare för att arbetet ska fungera.

Tänk ergonomiskt

Ergonomin är viktig för dina anställda och du bör därför fokusera på ergonomiska möbler på kontoret. Skrivbord som kan höjas och sänkas är ett ypperligt bra alternativ så att de anställda kan variera sin arbetsställning under arbetsdagen. Även stolen är viktig, det ska gå att sitta bekvämt under längre perioder. Det finns också speciella datormöss och tangentbord för att minska skadorna från flera timmar per dag framför datorn.

Köp kontorsmaterialet online

När du upprättar ditt kontor ska du inte heller glömma alla småsaker som du kommer att behöva. Vi pratar om kontorsmaterial så som pennor, skrivarpapper, gem, pärmar och andra saker som ni kommer ha stor nytta av. Du kan alltid shoppa det som behövs online så slipper du ge dig ut i butikerna och leta upp rätt material. Det är bra med välfyllda förråd redan innan ni börjar arbeta på kontoret.