Bygg en spaavdelning på företaget

Du som driver ett företag vill säkert motivera dina anställda till att göra ett bra jobb. När den anställda är motiverad mår den bra och presterar bättre. För att få bättre stämning och hålla motivationen uppe kan du till exempel bygga en spaavdelning på jobbet. Ni kan exempelvis ha gemensamma fredagseftermiddagar då en uppfriskande spa-upplevelse ingår.

Spabad finns i flera varianter

Det finns ett brett urval online där du kan välja just de produkter du vill skaffa till ditt företags spaavdelning. Det finns ett stort utbud av spabad i olika storlek och med olika utrustning. I vissa bad ryms det ända upp till 7 personer och det går att välja med eller utan massage-jets. Det finns även flera olika massageprogram att välja mellan. Vissa modeller har också upplysta knappar och knapparna är vanligtvis enkla att använda. Sitthöjden kan variera på olika platser så att kortare personer och barn kan sitta samtidigt i spat.

Renhållning

Spabaden är utrustade med Ozon-rening, vilket minskar användningen av kemikalier. De är självrenande och det betyder också att vattnet endast behöver bytas två gånger per år. Det är definitivt en bra sak eftersom spabadet rymmer hela 1 500 liter vatten. Allt detta gör att både energiförbrukningen och vattenförbrukningen är låg.