Hantera din produktdatabas

Hanterar man en stor mängd produkter i sin webbutik är det A och O att man har koll på dessa för att skapa ordning och reda. Med hjälp av produktdatabasen PRODBASE hanterar du på ett enkelt sätt tusentals olika artiklar och har full koll på lager, leverans och priser med mera.

718500-data-illustration

Utöver själva produktdatabasen går det även att massuppdatera priser, hantera bilder och hantera filer. Dessutom är det möjligt att i Prodbase hantera olika kampanjer, länkar samt arbeta med relaterade produkter samt SEO för att komma högt upp i resultaten hos sökmotor som Google och Yahoo, något som bara blir viktigare och viktigare för varje år.

En av de kanske mest användbara funktionerna i Prodbase är integrationen med Nordisk e-handel som gör att man med hjälp av ett enda klick kan överföra all information till sin webbutik, vilket är mycket praktiskt.

Ekonomi är som alla företagare vet kanske det allra viktigaste i ett företag. Genom att använda Prodbase kan man på ett enkelt sätt hantera olika prisuppgifter från såväl leverantörer som kunder. Dessutom är det även möjligt att importera information för olika produkter direkt från tillverkare och leverantörer.

Givetvis går det anpassa Prodbase precis på det sätt man själv vill. Såklart ingår också backup och lagring i månadsavgiften.
Vill du ha full koll på hela sortimentet i butiken på ett enkelt sätt? Välj Prodbase!