Sälj dina produkter live på nätet

Som företagare vill du nå ut till så många kunder och målgrupper som möjligt för att öka din omsättning. Du behöver vara kreativ och ambitiös för att hitta nya sätt att driva ditt företag framåt.

Att sälja sina produkter online har funnits sedan årtionden tillbaka. Där du har möjlighet utan att behöva besöka en fysisk butik beställa hem varor du vill ha. Nu på senare år har det kommit en ny trend till marknaden. En marknad som har tagit över Asien.

Som rubriken lyder kan du nu via en plattform få dina produkter visade live på nätet.

Showroom

Fenomenet hade sin begynnelse i Kina och varit på marknaden länge, men till Sverige kom den 2019. En marknad som idag omsätter 20 % av Kinas E-handel och som tror sig även kommer kunna göra densamma i Sverige inom snar framtid. Läs mer online om E-handel som i slutet av förra året lanserade en ny plattform ”showroom” för företag att nå ut till sina kunder. Med hjälp av profiler, influensers som under en liveshow presenterar produkter från din butik.

Kunder har möjlighet att chatta med varandra, men kan även kommunicera med influencer som kan i sin tur svara live på dina frågor.