Utökat lagerutrymme för företaget

Är du intresserad av att skaffa ett tält som ger ett utmärkt skydd och förvaring till dina saker? Då kan PVC-tält vara något för dig. Tanken är att PVC ska fungera som ett utvändigt skydd till tältet så att det är bättre rustat mot exempelvis väder och vind. PVC är ett plastliknande ämne som draperas ovanpå tältet och ger det en mer hållbar yta. Därför kallas tälten också för PVC-klädda tält. Trots att PVC är både slitstarkt och i vissa fall tjockt är det ett tyg, inte en plasthinna.

Vilket tält du väljer beror förstås på vad du har för behov i åtanke. Kanske är du ett stort företag med enormt varulager som du behöver förvara på något sätt. I så fall kan du behöva ett antal stora tält för att rymma alla dina produkter – och dessutom flera stycken. Om du har ett mindre företag eller om du som privatperson har ett förvaringsbehov kan ett mindre PVC-tält räcka. Den gemensamma nämnaren är att dina produkter hålls i gott skick, oavsett om det är elektronik eller kläder.

Den tekniska konstruktionen på ett PVC-tält är uppbyggt av tre lager. Ytterst hittar du det allra mest slitstarka och hårdaste PVC-lagret. Därefter finns det en kärna av isolering i glasfiber medan det innersta lagret består av självrenande PVC. På så sätt får du en sammansättning som lämpar sig till att hålla ute kyla och fukt och passar därför perfekt för dig med höga krav på trygg förvaring. PVC är ett utmärkt material för dessa syften, och det minskar även miljöpåverkan. Med hjälp av en klimatanläggning kan du kontrollera temperaturer och fukt inne i hallen för det du vill lagra. På så sätt kan du även använda hallen som en kylanläggning för till exempel livsmedel. Flexibelt, effektivt och miljövänligt!